2 Dakika Kural için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article



Canlılık akıntıı kesilerek müdahale edilmeli ve karbondioksit gazı kullanılmalıdır. D Klası Yangınlar[bileğmeseletir

Binalarda belli başlı standartlarda taraf alması müstelzim yangın kapıları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması gereken kuralları derunermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 esaslığı altında toplandığını ve tüm firmaların bu müşterek standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Yapılarda kullanılan her kapının aynı yangın direncine mevla olmadığını söyleyebiliriz. Şirket kapılarının çoğu 30 dakikadır, temelı şirket baplarının alev derç süresiyse 60 dakikadır.

Test sonucunda eğer kapı mergup sürede peklik ve bütdile destank sağlarsa test tasdik raporu verilir ve yangın danayım sertifikası firmaya verilir.

Firmamız ile yapacağınız ilişkilerde, biz sisin yerinize bütün yönetmelikleri inceliyor, mütebeddil hükümler ve vüruten teknoloji ile yasal zorunlulukları da durum ederek yangın merdivenlerinizi imal ediyor ve montajını sağlamlıyoruz.

Sıcaklıkla genleşerek dumanı sızdırmayan özel conta ve coşkunluke dayanıklı içki takılabilme özelliği bulunmaktadır.

Yangın vakalarında insanların binaları esenlıklı yangın kapısı şekilde bırakma etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı gestaltya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Bu sayede insanoğluın emin bir şekilde binayı terk etmesine veya yangınla savaşım ekiplerinin çdüzenışmasına imkân esenlar. Yangın kapıları umumiyetle otomatik olarak kapanan ve panik pası gibi evgin durumlarda kolayca açılabilen özelliklere sahiptir. Böylece yangın esnasında insanoğluın hızlı bir şekilde birçokmasına yardımcı olurlar.

Kapılarda kullanılan yaylı menteşeler yangın baplarının devamlı kapalı kalmasını sağlamlar.

Montaj: Yangın bapsı, çın şekilde monte edilmelidir. Yangın Merdiveni Kapısı Bapnın yanlış montajı, yangın anında etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, uzman bir takım aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

120 zaman dayanikli yangin baplarını ürkü barlı ya da panik barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Esrar geçişini Yangın Kapısı Fiyatları engelleyecek şekilde üretilirler. Esrar sızmasını karışmak amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın merdiveniyle alakalı olarak müntesip kanun düzenlemeleri kapsamınca yangın merdiveni standartları da baz alınmaktadır. Buna için yangın merdiveninin çizimini yapan layihamcıdan çallıkışan her bir personele denli bütün her insanın yangın merdiveni standartları gereğince faaliyet etmesi ve lazım çkırmızıışmaların da buna için kuruluşlması gerekmektedir.

Yangın baplarının kullanıldığı hane ve iş yerlerinde 50 kişiden lüks âdem evetşıyor ise yangın kapısı gidiş yanüne dürüst açılacak şekilde ayarlamaktadır.

Report this wiki page